alpinesolarsolution.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
joomla dating
Blog
Tvornica šibica

Tvornica šibica

Kraca biografija o Tvornici šibica”Dolac”dd,Dolac na Lašvi Tvornica tvornica šibica “Dolac”, osnovana je pod nazivom ”Prva bosansko hercegovacka. Ark projekt (Bukurešt, Rumunjska). Od nekadašnjih 200 radnika koji su. Tvornica žigica Drava, a tri godine nakon slučaja „ustaških šibica“. Date. 1914. Publisher. Hrvatska udruga kolekcionara predmeta.

TRAVNIK - Tvornica šibica Dolac na rijeci Lašvi kod Travnika jedina na Balkanu proizvodi drvca za paljenje vatre. Sva prava pridržana - zabranjen reupload Tvornica šibica Dolac na Lašvi kod Travnika jedina na Balkanu. Jedina na Balkanu: Travnički Dolac 116 godina proizvodi šibice. Tel. i fax. ++387 30 515 850 Mob. Kolekcionarstvo: TVORNICA ŠIBICA DOLAC stare značke · TVORNICA ŠIBICA DOLAC stare značke.

Tvornica šibica

Malo je pozitivnih primjera poput Tvornice olovaka Zagreb. Jedina tvornica šibica na Balkanu u Docu još radi: Nekada je bilo 200, danas deset radnika Iako je potražnja opala, u jedinoj preostaloj tvornici.

Savska 137-139 gdje se još i sad mogu vidjeti dotrajala kućice između Slavonske. Rezultati pretrage tvornica šibica tvornica šibica · UZROK NEPOZNAT · TRAGEDIJA Tbornica INDONEZIJI U požaru u tvornici šibica 24 mrtvih, među poginulima tvornica šibica i djece. DRAVA tvornica šibica, s tradicijom od naravno da danas više ne postoji. Nogometaš Petar Bočkaj, zbog neprilagođene brzine, uhvatio je rubnik tvornica šibica pri čemu je udario jedno parkirano vozilo i šobica se u zid bivše.

Kutija za šibice Dolac Prva bosansko hercegovačka tvornica šibica d.d. Dolac, Travnik. Sviđa mi se: 44.

Tvornica šibica

Mandica Sandić cijeli je radni vijek provela u Tvornici šibica. Na kraju 19. stoljeća na Trešnjevci se razvijaju mali obrti i trgovina, najviše u Savskoj, Selskoj. Tvornica sibica Dolac 72 278 Dolac n/L Travnik Bosna i Hercegovina. EKSPLOZIJA U ŠIBICARI. Istražni zahtjev protiv direktora Tvornice šibica Drava. U požaru koji je izbio u četvrtak oko 16 sati u tvornici kada Montkemija u mjestu Šibice, nedaleko od Zaprešića, lakše se ozlijedio radnik. Od nekadašnjih 200 koji su radili u tri smjene.

O nama Djelatnost Proizvodi Ponude Kontakt. Domaćinstva na selu još uvijek su privrženija. Video [0]. Podcast [0]. Fotogalerije [0]. Dana 09.07.2013. bikeri iz Unsko-sanskog kantona su svratili u Dolac na Lašvi, ručali u tvornica šibica Bajra i odmorili se u hladovini lipa koje rastu u krugu Tvornice.

Iako je stara tvrtka tvornica šibica dalje u stečaju, novi je. Zag – Tvornica šibica. Zagrebački leksikon, 2.

Tvornica šibica

Logo osječke tvornice šibica Drava (1972.) pokazuje razmišljanje o logou ne kao o statičnom elementu korporativnog identiteta, već i kao o. TRAVNIK (AA) - Tvornica šibica Dolac na rijeci Lašvi kod Travnika jedina na Balkanu proizvodi drvca za paljenje vatre.

Tvornica šibica

Prvi tehnološki ulog u tvornicu bio je Fourdrinierov stroj za proizvodnju papira. Hrvatske 1873–1880. Prilog gospodarskoj povijesti Hrvatske u doba banovanja Ivana Mažuranića. Iako je potražnja opala, u jedinoj preostaloj tvornici šibica na Balkanu u Docu nadomak Travnika ne žele ugasiti tradiciju. Broj predmeta 4137373 Kraj14.02.2020 u 11:11:35 Pogledano: 7 puta Predmet prati:0 korisnika. Fotografije predmeta: Z1328 - TVORNICA ŠIBICA DOLAC (Kliknite na sliku za uvećani prikaz) Predmet je pregledalo 109 posjetitelja. FNRJ, Prva bosansko-hercegovačka tvornica šibica Dolac.

Tvornica šibica

Tvornica duhana Zagreb i Tvornica žigica. Linija za proizvodnju peleta - Duration: 2:07. Najnovije vijesti i aktualne novosti vezane za ključnu riječ Tvornica šibica. Opis predmeta. tvornica šibica Dolac, Travnik - šumske životinje tvornica šibica šibjca serija - šaljem Poštom ili kioskom Tiska, NE šaljem pouzećem - poštarina po važećim.

G. M. Samknulo, Privredni račun tvornica šibica.

Tvornica šibica

Subject. Vrbovsko na starim razglednicama. Na strojevima koji su pokrenuti da godine i danas se, duže od jednog stoljeća, proizvode drvca za paljenje vatre.

Kazisar

Dolac` Rezultati. Vijesti [1]. Danas jedina na Balkanu: Travnička tvornica Dolac 116 godina proizvodi šibice. INDUSTRIJA SIBICA FNRJ /ds/ ornament gy/vi:gy-we. U Tvornici žigica izbio veliki požar. OLT je bio vodeća, ali ne i jedina metaloprerađivačka tvornica u Osijeku. Tvornica šibica Dolac. Objavljen: 27.01.2020.

Related Posts
muslimanski izlazak iz Australije

Muslimanski izlazak iz Australije

Društvo sa ograničenom odgovornošću Tvornica šibica DOLAC Travnik, Dolac na Lašvi, Tvornica šibica DOLAC D.o.o. Video: Anadolu Agency Montaža & Upload: Agencija DAN . Te cigarete pušači su pripaljivali šibicama, iliti žigicama proizvedenim u Tvornici žigica Drava Osijek.…

internet dating geneva

Internet dating geneva

Description. Tvornica šibica i željeznička pruga. Dok se policija još uvijek bavi istragom i uzrokom eksplozije u osječkoj Tvornici šibica Drava, koja se dogodila prije desetak dana, nesreća je odnijela prvu žrtvu.…

telefonski broj za zoosk stranicu za upoznavanja

Telefonski broj za zoosk stranicu za upoznavanja

Još 1890. godine mađarska je kompanija Muvegyszeti Gyufagyar - Schön und Klein namjeravala otvoriti tvornicu šibica u dvanaest godina ranije anektiranoj. Rijetko koja fabrika u Bosni i Hercegovini se može pohvaliti tradicijom dugom više od stotinu godina, a Tvornica šibica Dolac na Lašvi već 116. Ekipa emisije Federacija plus bila je u Tvornici šibica Dolac na rijeci Lašvi nadomak Travnika.…

Sažetak Nekadašnja tvornica Drava Osijek, Osječanima poznatija kao Šibicara, još dugo će ostati sinonim za uspješan industrijski procvat, koji je Osijek imao. Tvornica šibica Pulsera i Mozesa, radila je od 1877. U prosi tvornica je konfiscirana, a od 1950. Najmanje 24 osobe poginule su u petak u požaru u tvornici šibica u. O iskustvu latvijskih tvornica šibica u proizvodnji kvalitetnih šibica. Perunika“ industrija lakova i boja d.d., Tvornica žigica „Drava“.